Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures

Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures


Complexul Pestisorul de Aur se afla in Sancraiu de Mures, la 5 minute de Targu Mures. Complexul este situat pe o colina, la marginea padurii. Amenajarile din cadrul complexului includ un lac de pescuit populat cu crap, caras si somn, respectiv o mica gradina zoologica, unde putem admira caprioare, iepuri, fazani, si pauni.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Lebada neagra 1
Lebada neagra 1
Lebada neagra 2
Lebada neagra 2
Insula
Insula
Podet
Podet
Lebada neagra 3
Lebada neagra 3
Pranz
Pranz
3494
3494
3495
3495
3496
3496
Lac de pescuit 1
Lac de pescuit 1
Lac de pescuit 2
Lac de pescuit 2
Caprioara 1
Caprioara 1
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures.

Cautati geoascunzisul Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.