Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Kalman-t
Capela catolica Nazna
Lacul Verde Sancrai
Hipodrom Targu Mures
Stadionul municipal vechi

ComentariiPestisorul de Aur - Sancraiu de Mures

Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures


Complexul Pestisorul de Aur se afla in Sancraiu de Mures, la 5 minute de Targu Mures. Complexul este situat pe o colina, la marginea padurii. Amenajarile din cadrul complexului includ un lac de pescuit populat cu crap, caras si somn, respectiv o mica gradina zoologica, unde putem admira caprioare, iepuri, fazani, si pauni.

Data: 08.08.2013
Geoobiectiv cu geocutie, cutiuta 3x6 cm...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures.

Cautati geoascunzisul Pestisorul de Aur - Sancraiu de Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.