Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos

Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos


Ascunzisul Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Curtea castelului 2
Curtea castelului 2
Biserica reformata
Biserica reformata
Case din Racos
Case din Racos
Bastion circular 1
Bastion circular 1
Cariera
Cariera
Bastion rotund 2
Bastion rotund 2
Racos
Racos
5644
5644
5645
5645
Piatra si caramida
Piatra si caramida
5647
5647
5648
5648
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos.

Cautati geoascunzisul Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Densitate mare - Ce poti vedea in Racos? Coloanele de bazalt sunt cele mai cunoscute...

  • Mateiasi de langa Racos - In drum spre Racos am strabatut Bogata, apoi Dopca si am ajuns in Mateiasi...

  • Atractiile Racosului - Am sosit la Racos pentru a arata atractiile locului prietenilor mei...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.