Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada de apa termala
Cimitirul eroilor Zencani
Strandul Urmanczy
Podul acoperit Urmanczy
Varful Baesul

Comentarii
Inca o deziluzie...Strandul Banffy - Toplita

Strandul Banffy - Toplita


Strandul Banffy din Toplita se afla la 654 m deasupra nivelului marii la circa 2-3 metrii de raul Mures. Initial era a familiei Lázár din Lazarea, care in 1818 au construit o intrare superba, langa care erau si patru cabine. Din 1870 strandul si imprejurimile sunt cumparate de familia Urmánczy, si au fost proprietatea lor pana in anul 1948.

Si aici la inceput erau bazine din lemn si un tobogan pana in anul 1940, cand familia a construit strandul ce se poate vedea si in prezent. Aici era plaja atat pe iarba cat si pe nisip. Acest strand era imprejmuit de un parc de peste 15.000 metri patrati. In prezent pe locul parcului sunt case si blocuri. Apa are 26,7 grade C. (toplita.info)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Strandul Banffy - Toplita.

Cautati geoascunzisul Strandul Banffy - Toplita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.