Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Universitatea de Medicina si Farmacie
Parcul Indragostitilor
Scena Platoul Cornesti
Zoo Targu Mures
Arcasul

Comentarii
Cu o echipa formata din 3 generatii...Gradina botanica - Targu Mures

Gradina botanica - Targu Mures


Gradina botanica din Targu Mures se afla pe platoul Cornesti, pe teritoriul Universitatii de Medicina si Farmacie. Intrarea in gradina se afla intre clinica de psihiatrie si clinica de copii. In parcul dendrologic se afla peste 154 de specii de copaci si arbusti, respectiv 800 plante aborigene si exotice.

In jurul cladirii universitatii, conform modei de pe vremuri s-a construit si un parc dendrologic, cu o suprafata de 2 hectare. In anul 1948 au construit gradina botanica, si au crescut suprafata parcului cu inca 1,5 hectare.

Deschis: Luni-Vineri 8.00-14.00
Daca sunteti inchisi in gradina, sunati la 0733 - 008752....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Gradina botanica - Targu Mures.

Cautati geoascunzisul Gradina botanica - Targu Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.