Capela Sfantul Iosif - Barzava Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Capela Sfantul Iosif - Barzava

Capela Sfantul Iosif - Barzava


Capela romano-catolica este inaltata in locul numit Gradina Capelei. Prima capela de lemn a fost inaltata de familia Egri in 1792, apoi, intre anii 1794-1821 a fost inaltata capela de piatra. Turnul capelei dateaza din 1841-42. Istoricul Pál-Antal Sándor a propus deschiderea unui santier arheologic in zona capelei. Biserica noua a fost construita intre 1940-1950. Din punct de vedere bisericesc apartine parohiei Nicolesti.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Capela Sfantul Iosif - Barzava:

Capela Sfantul Iosif
Capela Sfantul Iosif
Cruci de piatra
Cruci de piatra
Cruce de piatra
Cruce de piatra
Cruci de piatra vechi
Cruci de piatra vechi

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfantul Iosif - Barzava.

Cautati geoascunzisul Capela Sfantul Iosif - Barzava si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Biserica catolica
Biserica catolica la 0.23 km
Barzava apartine comunei Frumoasa.
Cariera
Cariera la 1.55 km
GR2548
Biserica romano-catolica din Nicolesti
Biserica romano-catolica din Nicolesti la 1.6 km
La 1,5 km de centrul Frumoasei, pe DN 12A dintre Onesti si Miercurea Ciuc, se afla centrul parohial Sf.
Baile Barzava
Baile Barzava la 2.32 km
Baile Barzava se situeaza la est de satul Barzava, langa paraul cu acelasi nume.
Capela romano-catolica din Delnita
Capela romano-catolica din Delnita la 2.44 km
Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Traducerea binevoitorului :-) - In Barzava, in cimitirul vechi de langa capela din piatra, se afla monumentul funerar al locotenentului major Balogh Ignác (1822-1890) ...
 • Interesant, despre capela de la Barzava - Am aflat, ulterior descoperirii geocutiei, amanunte interesante legate de acest ascunzis...
 • Barzava - a doua cutie, da! - Capela este "la doi pasi" de cealalta biserica a Barzavei...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.