Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela Sfantul Iosif - Barzava

Capela Sfantul Iosif - Barzava


Capela romano-catolica este inaltata in locul numit Gradina Capelei. Prima capela de lemn a fost inaltata de familia Egri in 1792, apoi, intre anii 1794-1821 a fost inaltata capela de piatra. Turnul capelei dateaza din 1841-42. Istoricul Pál-Antal Sándor a propus deschiderea unui santier arheologic in zona capelei. Biserica noua a fost construita intre 1940-1950. Din punct de vedere bisericesc apartine parohiei Nicolesti.

[EN] The first wooden chapel in the Chapel Garden was built in 1792, then a new stone chapel was erected between 1794-1821. The tower was built in 1841-42. The modern church of the village was built between 1940-1950. It has always been affiliated to Nicolesti....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoascunzisuri

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfantul Iosif - Barzava.

Cautati geoascunzisul Capela Sfantul Iosif - Barzava si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Biserica catolica Barzava
Cariera Delnita
Biserica catolica Nicolesti
Baile Barzava
Capela romano-catolica Delnita

Comentarii
Pixel
Traducerea binevoitorului :-)...
Interesant, despre capela de la Barzava...
Barzava - a doua cutie, da!...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.