Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Capela Kigye Petresti
Lacul Ianculesti
Lacul Barnolt
Lacul Tiream
Turnul de apa Carei

ComentariiCasa muzeala svabeasca - Petresti

Casa muzeala svabeasca - Petresti


Petresti este situata la 43 km de municipiul Satu Mare, pe drumul DN 19 Satu Mare–Oradea. Casa muzeala svabeasca din Petresti este una dintre cele mai reprezentative pentru arhitectura populara svabeasca. Construita in 1881, perpendiculara pe sosea, are o componenta de patru camere, doua holuri, doua bucatarii, doua pivnite, casa terminandu-se cu un grajd pentru animale.

Pe toata lungimea ei are un tarnat sprijinit pe stalpi de lemn, fixati in talpi de fonta, iar in partea superioara avand ornamente florale traforate. Camerele sunt mobilate cu piese de brad confectionate de mesteri locali, ornamentate prin pictura cu motive florale si vegetale stilizate, specifice svabilor. Sunt prezentate obiectele utilizate in industria casnica textila incepand...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Casa muzeala svabeasca - Petresti.

Cautati geoascunzisul Casa muzeala svabeasca - Petresti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.