Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baile Sarate - Cristuru Secuiesc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Baile Sarate - Cristuru Secuiesc, atractii turistice

Baile Sarate - Cristuru Secuiesc..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baile Apa Sarata Bazin 1 Bazin 2 Bazin 3 Banca 3684 Bazin 4 3686 Statuia. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Sarate Cristuru Secuiesc! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baile Sarate - Cristuru Secuiesc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Filias, se afla la 1,5 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Filias: 14
Cazare

Cazare Filias (Cristuru Secuiesc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Filias, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7,83 km distanta: Lacul Rák - Porumbenii Mari (15 poze). Lacul Rák (Rac) este situat la 2 km nord de Porumbenii Mari, la altitudinea de 600 m.
14714746111100
14714746121101
14714746131102
14714746161103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Sarate Cristuru Secuiesc?
Gradina de Lavanda - Cristuru Secuiesc. La 1,9 km. In gradina de lavanda se poate intra prin doua porti, prin intrarea de pe strada Kriza Janos 59, respectiv strada Szekely 9.
Lavanda Porumbelul Mic Porumbenii Mici. La 4,9 km. Lavanda Porumbelul Mic (Kisgalamb Levendula) din Porumbenii Mici este o gradina mica cu lavanda, vizavi de biserica reformata, langa Monumentul Eroilor.
Lacul Ruganesti. La 4,9 km. Lavanda Montana Transylvania Cechesti. La 5,1 km. In apropierea locatiei se poate parca langa terenul de fotbal.
Lacul Cristuru Secuiesc. La 5,7 km. Lacul Crab Porumbenii Mari. La 7,8 km. In ea locuia o femeie instarita, dar rea, vaduva Crab, impreuna cu fiica ei urata, si frumoasa ei fiica vitrega. New Year - Found it in a short trip on New Year's Day.
Un fel de cetate Porumbenii Mari. La 8 km. Din aceasta cauza este doar un fel de cetate.
Fantana Printesei Indurerate Porumbenii Mari. La 8,1 km. Am ascultat cu rasuflarea taiata povestea si cantecul trist, pe care femeia a prezentat-o atat de frumos, incat si adultii au lacrimat.
Oaza Nicoleni. La 8,5 km. Biserica evanghelica lutherana Saschiz. La 10,4 km. Podul acoperit Cadaciu Mic. La 10,4 km. Cetatea taraneasca Saschiz. La 10,6 km. Biserica reformata Goagiu. La 10,8 km. Turn de observatie Varful Aramei Cireseni. La 11,2 km. Cel mai inalt punct al dealurilor dintre Feernic si Tarnava Mare este Varful Aramei, avand 932 m. (geoascunzis)
Liniste vesnica. La 13 km. Un loc parasit si linistit - Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina. Turnul inclinat Cireseni. La 13,7 km. In decurs de 300 de ani, sateni au reconstruit biserica nu mai putin decat de 5 ori.
Cloasterf. La 13,9 km. Usor de gasit - Dupa o mica deviere de la soseaua nationala. Biserica fortificata din Darjiu. La 14,3 km. Biserica unitariana fortificata din Darjiu este un monument istoric si de arhitectura din secolul XIII-XIV. Darjiu - In data de 30 iulie 2010, am gasit geocutia ascunsa langa satul Darjiu. (geoascunzis)
Arboretul Chamaecyparis Lawsonia. La 15 km. Concretiunile paraului Roua. La 16,3 km. Canyon si cascada spectaculoasa pe paraul Roua - Am parcat masina aval de ascunzis, la vreo o suta de m, apoi am pornit pe jos sa caut geocutia, respectiv sa descopar concretiunile paraului Roua. Crit. La 16,4 km. Geocutia zidita la Crit - Multumesc pentru comentariu. Muzeul palariilor de paie Criseni. La 17,3 km. Muzeul a fost infiintat intr-o casa taraneasca traditionala renovata. (atractie turistica si geocutie)
Daia. La 17,3 km. Satul Daia, mai demult Daia Saseasca (in dialectul sasesc Doendref, Dändref, in germana Denndorf, Dellendorf, in maghiara Szászdálya), se afla in preajma Sighisoarei si apartine administrativ de comuna Apold. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica catolica Polonita. La 17,6 km. Biserica romano-catolica din Polonita, comuna Feliceni, se afla pe strada Templom (Bisericii) numarul 124.
Monumentul Skariatin Sighisoara. La 17,7 km. In gradinile din spatele strazii Dumbravei, in spate la pompieri, gasim o interesanta statuie, care prezinta un leu care doarme.
Biserica reformata Bezid. La 17,9 km. In perioada reformei, locuitorii satului trec la religia unitariana, astfel ca si biserica devine unitariana. Supravegheat de un vecin - Poarta de intrare in curtea bisericii este ferecata doar cu o cuie, se poate intra.
Budvar. La 18,1 km. Trambulina Polonita. La 18,7 km. Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita.
Vila Franka Sighisoara. La 19,1 km. Am gasit cutia - Am gasit cutia. Pod din lemn peste Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc. La 19,3 km. Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest.
Dealul cu lavanda Bezid. La 19,3 km. In 2023 se organizeaza Zilele portilor deschise, intre 20 iunie si 9 iulie, zilnic inte orele 10-21.
Capela lui Isus. La 19,4 km. Un monument unic constituie insa Capela lui Isus, situata la intrarea sudica a orasului si prezervata aproape in forma sa originala.
Mausoleul si cimitirul eroilor Odorheiu Secuiesc. La 19,4 km. Mausoleul si cimitirul eroilor din Odorheiu Secuiesc a fost construit in anul 1929, pe dealul Cuvar.
Padurea paralela cu strada Rakoczi Odorheiu Secuiesc. La 19,4 km. In partea de sud a orasului Odorheiu Secuiesc, la est si paralel cu strada Rakoczi Ferenc, gasim o padure de brazi.
Descult in parc Odorheiu Secuiesc. La 19,4 km. Este construita din piatra, pietris, lemn, caramida, con de brad si stiuleti de porumb.
Observatorul astronomic Odorheiu Secuiesc. La 19,5 km. La initiativa unor civili care se intereseaza de astronomie, cu ajutorul orasului si a unor firme locale, cladirea observatorului a fost construita intre 1989-1991.
Fantana mosului Elek Odorheiu Secuiesc. La 19,5 km. Este creatia sculptorului Zavaczki Walter.
Parcul Central Odorheiu Secuiesc. La 19,6 km. Green Odorhei - In data de 27 mai 2011 am gasit geocutia ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc. Observatorul Lunca Postei Sighisoara. La 19,6 km. Lunca Postei, pe hartile vechi Eichenrucken, Eichrucken (Spatele stejerisului), este o culme care se inalta in partea de sud a Sighisoarei.
Zidul Plangerii Bezidu Nou. La 19,6 km. Primaria Sighisoara. La 19,8 km. Denumita in trecut Palatul comitatului Tarnava Mare, a fost construita pe locul chiliilor manastirii dominicane.
Turnul Fierarilor Sighisoara. La 19,8 km. A ars in anul 1676, apoi a fost reparat.
Biserica catolica Sfantul Iosif Sighisoara. La 19,8 km. Catedrala a ars in anul 1983, si a fost reconstruita in 1984, in stil neo-clasic si eclectic.
Casa Kolping Sighisoara. La 19,8 km. Casa Medrea, strada Manastirii 10, MS-II-m-B-15915.
Biserica Manastirii Sighisoara. La 19,8 km. Azi biserica evanghelica, aici a functionat manastirea calugarilor dominicani intre secolele XIII si XVI-lea.
Casa Georgius Krauss Sighisoara. La 19,8 km. In aceasta casa a locuit Georgius Krauss (1607-1679), cronicar al Sighisoarei, autor al istoriei Transilvaniei secolului XVII-lea.
Turnul cu ceas Sighisoara. La 19,8 km. Turnul cu Ceas a fost initial un turn de poarta, care are patru turnulete pe acoperis. Un ascunzis si un loc deosebit - A trecut deja de ora 8 seara, cand am trecut prin Sighisoara.
Casa Breslelor Sighisoara. La 19,8 km. Aici sunt expuse unelte, echipamente si masinarii utilizate de mestesugarii din oras si imprejurimi.
Casa Michael von Melas Sighisoara. La 19,8 km. In aceasta casa a crescut si a locuit Michael von Melas (1729-1806), general si comandant al armatei austriece.
Casa Paulinus Vlad Dracul Sighisoara. La 19,8 km. In prezent in cladirea aflata pe lista monumentelor istorice (MS-II-m-A-15933) functioneaza un restaurant.
Casa Albert Sighisoara. La 19,9 km. In Casa Albert se afla Internatul Scolii din Deal, azi parte din Liceul Teoretic Joseph Haltrich, cu predare in limba germana.
Turnul Cizmarilor Sighisoara. La 19,9 km. Turnul Cizmarilor din cetate, cu toate ca dateaza din timpuri mai vechi (a fost construit in 1521), si-a capatat forma de azi in anul 1681.
Casa cu cerb Sighisoara. La 19,9 km. Curiozitate arhitecturala, Casa cu cerb se afla pe strada Scolii 1.
Casa Loris Sighisoara. La 19,9 km. Casa de mestesugari Loris se afla pe strada Cositorarilor numarul 3.

Baile Sarate Cristuru Secuiesc in limba maghiara - magyarul: Sóskút Székelykeresztúr

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Baile Sarate
  • Localizare pozitie pe harta Cristuru Secuiesc
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Baile sarate, o experienta deosebita - In drumul meu spre casa, dinspre Sibiu, a plouat continuu...

Ai ajuns in Cristuru Secuiesc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Sarate? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective ascunse din apropiere

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3501 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.