Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Gara Sinaia - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Gara Sinaia, atractii turistice

Gara Sinaia..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gara Sinaia! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Gara Sinaia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sinaia, se afla la 0,53 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sinaia: 1
Cazare

Cazare Sinaia (Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Sinaia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2,44 km distanta: Stanca Sfanta Ana - Muntii Bucegi (24 poze).
14714780631100
14714780651101
14714780661102
14714780701103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gara Sinaia?
Parcul Dimitrie Ghica - Sinaia. La 150 m. Castelul Peles. La 1,1 km. Stanca Sfanta Ana. La 2,5 km. Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii. (geoascunzis)
Stanca Franz Josef. La 2,8 km. A fost amenajata la cererea regelui Carol I, cel mai inalt punct al stancii servind ca punct panoramic. Guten tag, Franz Josef ! - Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
Poiana Stanii. La 2,9 km. Varful Cumpatu. La 4,2 km. Varful Furnica. La 4,8 km. Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi. La 4,8 km. Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu. (geoascunzis)
Masa Ciobanului Muntii Bucegi. La 4,8 km. Varful cu Dor. La 4,9 km. Cascada din Vale Izvorul Dorului Muntii Bucegi. La 5 km. Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cascada Vanturis Muntii Bucegi. La 5,4 km. Cota 1000 La rascruce. La 5,5 km. Cascadele Izvoras. La 5,6 km. La cascadele Izvorasului - Daca prima parte a văii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta până la prima cascadă, poteca parcă e alta. Cascada Urlatoarea Muntii Bucegi. La 5,7 km. Cascada Urlatoarea - Busteni. Bigar - E, Cascada Bigar este una din scaparile mele. (geoobiectiv cu geocutie)
Rezervatia Plaiul Hotilor. La 5,9 km. Banca Marie Thereze Muntii Bucegi. La 5,9 km. Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii.
Baiul Mare Muntii Baiului. La 6,4 km. Baiul Mare, cu cei 1.
Varful Zamora Muntii Baiului. La 6,6 km. Varful Zamora se afla pe culmea secundara omonima ce pornește spre vest din Varful Baiutu, chiar în capatul porțiunii ei de gol alpin.
Palatul Cantacuzino. La 6,9 km. Banca Marie Thereze, Cascadele Vanturis - Pe pagina fiecarui ascunzis, pe partea dreapta, gasesti intr-o casuta separata locurile din apropiere, cu distantele aferente. Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi. La 7 km. Varful Baiul Mic Muntii Baiului. La 7,3 km. 827 m) este unul dintre varfurile de pe culmea principala a Muntilor Baiului, cel mai adesea, ocolite.
Babele de pe Cocora Muntii Bucegi. La 7,5 km. Varful Baiutu Muntii Baiului. La 7,7 km. 817 m), aflat pe culmea principala a Muntilor Baiului este un important nod orografic.
Cascada Caraiman Muntii Bucegi. La 7,9 km. Portita Caraimanului. La 7,9 km. Brana Caraimanului Muntii Bucegi. La 8,2 km. Crucea lui Rafail. La 8,2 km. Crucea Eroilor Muntii Bucegi. La 8,3 km. Crucea Eroilor de pe muntele Caraiman.
Cascadele din Valea Jepilor Muntii Bucegi. La 8,4 km. Cascadele din partea superioara a Vaii Jepilor.
Varful Urechea. La 8,6 km. Poiana La Verdeata. La 9 km. Sfinxul si Babele Muntii Bucegi. La 9 km. Cu spatele la Babe - Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Turbaria Laptici. La 9,2 km. La panda. La 9,3 km. Varful Baba Mare Muntii Bucegi. La 9,4 km. In carca bunicii! - Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS, am cautat cutia pe la baza stancii. Refugiul Costila. La 9,6 km. Refugiul Costila. La 9,6 km. Tancul Ascutit. La 9,7 km. Lacul Bolboci. La 9,8 km. Varful Costila. La 9,9 km. Cheile Zanoaga Mare. La 10,4 km. Cascada Sapte Izvoare Muntii Bucegi. La 10,8 km. Moroeni - DJ 714 - 15 km pana o bifurcatie unde vom vede o cabana din lemn negru si grinzi rosii.
Panorama Valea Sugariilor Muntii Bucegi. La 10,8 km. Sfinxul Pisica Muntii Bucegi. La 11 km. Lacul Scropoasa. La 11,2 km. Zanoaga Lucacila. La 11,3 km. Cascada Doamnele Muntii Bucegi. La 11,6 km. Cascada Doamnele - Muntii Bucegi.
Cheile Orzei. La 11,7 km. Refugiul Saua Strunga. La 12 km. Saua Strunga. La 12,1 km. Refugiu Valea Morarului. La 12,3 km. Panorama Valea Cerbului Muntii Bucegi. La 12,3 km. Lunga... Vale a Cerbului! - Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga! De sus totul e frumos, strajuita de Costila si Coltii Morarului, dar cand vezi ce serpentine are cararea! Este o zona de belvedere, in care sigur vei uita cum trece timpul. Mecetul turcesc Muntii Bucegi. La 12,5 km. Varful Omu Muntii Bucegi. La 12,8 km. Varful Omu, Munti Bucegi. Cel mai vizitat 2500 - Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf.
Obiective cultural-istorice - Judetul Prahova
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Gara Sinaia
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

    Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gara Sinaia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

    Obiective ascunse din apropiere

    Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3501 geoobiective turistice.

    [ Sus ↑ ]
    Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.