Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cufarul Vanatorului - Hotel TB

Cufarul Vanatorului - Hotel TB


Chiar aici, in inima padurii si-au facut culcus cateva TB-uri. Si pentru ca le-a placut aici, au deschis chiar si un TB hotel. Au facut asta pentru ca s-au gandit ca in acest oras nu exista altul si au presupus ca poate si alte TB-uri ar vrea sa viziteze Pitestiul. Locuri unde ele pot face poze sunt nenumarate, iar atunci cand obosesc, se pot refugia aici, in Cufarul Vanatorului.

Vanatorul este bun cu ele si le apara de animalele salbatice, asa ca, daca aveti drum pe aici si vreti sa va odihniti, nu ratati aceasta oaza de liniste. Loc este destul pentru toate TB-urile sa stea confortabil in timp ce asteapta ca un nou geocacher sa le scoata la plimbare prin lume.

Geocutia Cufarul Vanatorului a fost amplasata cu ocazia evenimentului...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cufarul Vanatorului - Hotel TB.

Cautati geoascunzisul Cufarul Vanatorului - Hotel TB si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Padurea Trivale
Lacul Bascov
Lacul Budeasa
Lacul Calinesti
Lacul Lunca Corbului

Comentarii
Pixel
Gasita in hol la cazare...
Cornul vanatorului...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.