Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Targu Jiu, judetul Gorj

Coloana fara sfarsit - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Coloana fara sfarsit

Coloana fara sfarsit

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Coloana fara sfarsit:

Coloana fara sfarsit 2
Coloana fara sfarsit 2
Coloana fara sfarsit 3
Coloana fara sfarsit 3

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Coloana fara sfarsit.

Cautati geoascunzisul Coloana fara sfarsit si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Pandurasul la 0.45 km - * Poarta sarutului la 1.33 km - * Masa tacerii la 1.48 km - * Lacul Sadu Gornacel la 12.66 km - * Castrul roman de la Bumbesti-Jiu la 14.74 km - * Izbucul Jalesului la 15.29 km - * Cheile Sohodolului la 15.38 km - * Castrul roman Plesa la 16.58 km - * Lacurile Moi la 16.7 km - * Dealul Gornacelu la 17.52 km - * Valea Ibanului la 18.03 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Gorj

Obiective turistice vecine


Straja
Straja
Statiunea montana Straja, muntii Valcan.
Cheile Butii
Cheile Butii
Cheile Butii se afla in apropierea cabanei Cheile Butii din muntii Retezat.
Parangul Mare
Parangul Mare
Parangul Mare, Muntii Parang.
Varful Carja
Varful Carja la 40.64 km. GR1711 Varful Carja
Campusel
Campusel la 41.07 km. Acces: DN66A Petrošani - Uricani - Câmpu lui Neag - Câmpušel, drum asfaltat.
Piatra Crinului
Piatra Crinului
Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic.
Podul lui Dumnezeu
Podul lui Dumnezeu
Podul lui Dumnezeu este cel mai cunoscut pod natural din tara, unicul pasaj rutier natural la nivel national.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.