Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Muzeul Trovantilor Costesti

Muzeul Trovantilor Costesti


Ascunzisul Muzeul Trovantilor Costesti

Situl cu trovanti se afla in perimetrul comunei valcene Costesti, chiar pe marginea DN 67 care o strabate; vizavi (fata de sosea), pe partea dreapta daca se vine dinspre Ramnicu Valcea, este amenajata o parcare. Trovantii sunt simple (dar complexe prin procesele de formare) concretiuni grezoase (nisipuri cimentate).

Nu sunt vii, nu cresc, nu vorbesc, nu fac nici rau, nici bine - si nici aduse de extraterestri! Trovantii de la Costesti nu sunt unici nici macar in tara, darmite in lume. Alte locatii cu trovanti le puteti gasi (foto)prezentate pe Munte si Flori - Lista formatiuni geologice!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Trovanti 1
Trovanti 1
Trovanti 2
Trovanti 2
Muzeul trovantilor
Muzeul trovantilor
Craniu?
Craniu?
Cimentari locale in masa nisipurilor
Cimentari locale in masa nisipurilor
Soricel
Soricel
Cruce de piatra veche
Cruce de piatra veche
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muzeul Trovantilor Costesti.

Cautati geoascunzisul Muzeul Trovantilor Costesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Misterul trovantilor de la Costesti inca nedezlegat

    GPS-ul ne-a condus repede in albia vaiugii despre care, presupunem, ca este vorba in indiciu, dar, din pacate, n-am gasit trovantelul in/sub care este ascunsa cutia...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.