Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Culele de la Maldaresti
Schitul Patrunsa
Schitul Iezer
Troita de la confluenta Cheia - Comarnice
Schitul Pahomie

Comentarii
Misterul trovantilor de la Costesti inca nedezlegat...Muzeul Trovantilor Costesti

Muzeul Trovantilor Costesti


Ascunzisul Muzeul Trovantilor Costesti

Situl cu trovanti se afla in perimetrul comunei valcene Costesti, chiar pe marginea DN 67 care o strabate; vizavi (fata de sosea), pe partea dreapta daca se vine dinspre Ramnicu Valcea, este amenajata o parcare. Trovantii sunt simple (dar complexe prin procesele de formare) concretiuni grezoase (nisipuri cimentate).

Nu sunt vii, nu cresc, nu vorbesc, nu fac nici...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muzeul Trovantilor Costesti.

Cautati geoascunzisul Muzeul Trovantilor Costesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.