Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Politele Bardosului
Podul suspendat nou Cheile Bicajelului
Piatra Surducului
Piatra Bardos
Gradina Zanelor

ComentariiCabina panoramica - Piatra Poienii

Cabina panoramica - Piatra Poienii


Serviciul Salvamont Salvaspeo al Consiliului Judetean Harghita impreuna cu Asociatia Gyilkostó Adventure au amplasat doua refugii montane panoramice in Cheile Bicazului. Acestea sunt unice in Romania, dar chiar si in Europa gasesti rar asemenea constructii. Se pare ca sunt doar patru. Un refugiu a fost montat pe Piatra Poienii, fatada vestica - iar celalalt pe peretele de stanca a Muntelui Ucigasului.

Ambele refugii pot fi observate si de jos, de pe drumul asfaltat care strabate Cheile Bicazului, respectiv statiunea Lacu Rosu. Cabinele se afla la capatul unor trasee turistice deja existente, pe care au fost amplasate indicatoare noi. Accesul este posibil chiar si pentru familii cu copii mici. Utilizarea este gratuita, insa pentru folosinta este necesara anuntarea prealabila.

Refugiile...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cabina panoramica - Piatra Poienii.

Cautati geoascunzisul Cabina panoramica - Piatra Poienii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.