Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Pilisca
Fortareata Torokvar
Fortareata Saciova
Panorama Saciova
Lisnau

Comentarii
Pilistea sau Pilisca, acelasi varf...Varful Pilistea - Munceii Intorsurii

Varful Pilistea - Munceii Intorsurii


Unitatea montana numita Munceii Intorsurii cuprinde muntisorii aflati in interiorul curburii Carpatilor, prinsi intre arcul format de Muntii Siriu, Podu Calului, Penteleu si Depresiunea Brasov-Sf. Gheorghe.

Este interesant ca legatura morfologica pe creasta principala a Carpatilor - cea de la Olt, pana in Muntii Maramuresului -, dintre Muntii Ciucas si Muntii Vrancei se realizeaza prin intermediul Munceilor Intorsurii, muntii Siriu, Podu Calului si Penteleu fiind culmi secundare.

Cel mai inalt varf al Munceilor Intorsurii este Pilistea, de 1.222 m. Accesul pe varf se poate...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Pilistea - Munceii Intorsurii.

Cautati geoascunzisul Varful Pilistea - Munceii Intorsurii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.