Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Sansimion
Biserica unitariana Sanvasii
Pe malul lacului Bezidu Nou
Zidul Plangerii Bezidu Nou
Galateni

ComentariiCavitatile de langa Sansimion

Cavitatile de langa Sansimion


Cavitatile-pivnita de langa Sansimion sunt niste cavitati artificiale, sapate in pamant de catre localnici. Ele dateaza din timpul navalirii tatarilor. Aici se ascundeau o parte dintre sateni, pentru a se proteja.

O pivnita avea inaltimea totala de 370 cm, diametrul la baza 250 cm. Cavitatile au forma unor clopote. Pe o arie relativ mica sunt mai multe cavitati-pivnita, cele mai multe sunt insa infundate. Totusi, prin extragerea pamantului ele ar putea fi reabilitate, deoarece prezinta interes turistic. Aveti mare grija, unde pasiti!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cavitatile de langa Sansimion.

Cautati geoascunzisul Cavitatile de langa Sansimion si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.