Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Inului Ocna Sibiului
Ocna Pustie - Ocna Sibiului
Balta cu namol Ocna Sibiului
Lacul fara fund Ocna Sibiului
Lacul Ocnita Ocna Sibiului

Comentarii



Lacurile Horea Closca Crisan - Ocna Sibiului

Lacurile Horea Closca Crisan - Ocna Sibiului


Lacurile Horea, Closca, Crisan de la Ocna Sibiului s-au format prin inundarea a sase saline neatestate documentar. Pe locul lor, in 1770, erau mentionate: Lacul Rosu Interior, Lacul Rosu Exterior, Lacul Verde Interior, Lacul Verde Exterior, Lacul Femeilor, Lacul Liber.

Adancimile maxime sunt: Lacul Horea 44,50 m, Lacul Closca 34,55 m, Lacul Crisan 44 m. Salinitatea la suprafata este de 69-72 g/l, iar la adancime, unde apa vine in contact cu masivul de sare, atinge 330 g/l. In jurul lacurilor sunt amenajate cabine si platforme de lemn pentru plaja, dusuri, restaurant. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacurile Horea Closca Crisan - Ocna Sibiului.

Cautati geoascunzisul Lacurile Horea Closca Crisan - Ocna Sibiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.