Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele

Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele


Fantanele, mai demult Cacova sau Cacova Sibiului, (Krippesseifn sau Krebsbach în germana, Szebenkákova în maghiara) este un sat situat la 20 km vest de Sibiu.

Biserica „Sfântul Nicolae” din Fântânele, a fost ctitorită în 1771 în stil navă cu absidă la altar. În 1794 a fost ridicată turla în stil baroc. Pictura în fresco a fost realizată în două etape diferite de către pictorii din Rășinari Vasile si Ioan Zugravul.

[EN] The Saint Nicholas Church from Fantanele (Cacova), Sibiu, was founded in 1771. In 1794 the tower was built in baroque style. Fresco painting was done in two stages by painters from Rasinari Vasile si Ioan Zugravul. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Poarta de dinauntru
Poarta de dinauntru
Alee
Alee
Biserica Sfantul Nicolae 1
Biserica Sfantul Nicolae 1
Biserica Sfantul Nicolae 2
Biserica Sfantul Nicolae 2
Usa bisericii
Usa bisericii
Case din Fantanele
Case din Fantanele
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele.

Cautati geoascunzisul Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • In ultimul loc, ca de obicei

    Era deja trecut de miezul noptii, cand am ajuns la Fantanele, dupa concertele primei seri ale festivalului rock Artmania...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.