Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Muzeul Zosim Oancea Sibiel
Biserica Sfanta Treime Sibiel
Padurea Barcul Rosu Sibiel
Cetatea Scurta Orlat
Cetatea Salgo - Sibiel

Comentarii
In ultimul loc, ca de obicei...Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele

Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele


Fantanele, mai demult Cacova sau Cacova Sibiului, (Krippesseifn sau Krebsbach în germana, Szebenkákova în maghiara) este un sat situat la 20 km vest de Sibiu.

Biserica „Sfântul Nicolae” din Fântânele, a fost ctitorită în 1771 în stil navă cu absidă la altar. În 1794 a fost ridicată turla în stil baroc. Pictura în fresco a fost realizată în două etape diferite de către pictorii din Rășinari Vasile si Ioan Zugravul.

[EN] The Saint Nicholas Church from...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele.

Cautati geoascunzisul Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.