Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica Sfanta Treime Sibiel
Biserica Sfantul Nicolae Fantanele
Padurea Barcul Rosu Sibiel
Cetatea Scurta Orlat
Cetatea Salgo - Sibiel

ComentariiMuzeul de icoane pe sticla din Sibiel

Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel


Muzeul de icoane pe sticla Zosim Oancea se afla langa biserica din Sibiel si cuprinde cea mai mare colectie de icoane pe sticla din Ardeal (sec. XVIII-XIX).

[EN] Near the church from Sibiel is the Museum of icons on glass Zosim Oancea which contains the largest collection of glass icons from Transylvania (XVIII-XIX century)....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel.

Cautati geoascunzisul Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.