Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sibiel (Saliste), judetul Sibiu

Biserica Sfanta Treime - Sibiel - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Biserica Sfanta Treime - Sibiel

Biserica Sfanta Treime - Sibiel

Sibiel (Budenbach, Biddenbach in germana, Szibiel in maghiara) este o localitate la 20 km vest de Sibiu...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Biserica Sfanta Treime - Sibiel:

Crucea de la Pomana 1
Crucea de la Pomana 1
Fantana
Fantana
Crucea de la Pomana 2
Crucea de la Pomana 2
Usa bisericii
Usa bisericii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica Sfanta Treime - Sibiel.

Cautati geoascunzisul Biserica Sfanta Treime - Sibiel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Padurea Barcul Rosu la 1.37 km - Padurea Barcul Rosu este o padure de stejar aflata langa Sibiel, cu o legenda interesanta. * Lacul Sacel la 3.67 km - * Casa Andrei Otetea la 4.54 km - * Lacul Cristian la 6.11 km - * Cetatea Tilisca la 6.41 km - * Bradul urias de 500 de ani la 9.47 km - * Varful Pogoana la 14.19 km - * Izvorul P. Babei la 16.12 km - Izvorul P.
- Judetul Sibiu

Obiective turistice vecine


Biserica Sfantul Nicolae
Biserica Sfantul Nicolae
Fantanele, mai demult Cacova sau Cacova Sibiului, (Krippesseifn sau Krebsbach in germana, Szebenkákova in maghiara) este un sat situat la 20 km vest de Sibiu.
Cetatea Scurta
Cetatea Scurta la 2.47 km. Riesenberg, Dealul Cetatea Scurta sau Dealul Lidii se afla la vest de comuna Orlat.
Cetatea Salgo
Cetatea Salgo
Cetatea Salgo se afla la sud-vest de satul Sibiel, pe Varful Zidului, la altitudinea de 1098 m.
Gura Raului
Gura Raului
Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar.
Varful Oncesti
Varful Oncesti
Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis.
Gradina zoologica Sibiu
Gradina zoologica Sibiu la 16.03 km. GR1989 Gradina zoologica Sibiu
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Crucea, fantana, si cantarul - Mi-a placut crucea veche de la Pomana, datand din 1877...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.