Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica Sfanta Treime - Sibiel

Biserica Sfanta Treime - Sibiel


Sibiel (Budenbach, Biddenbach in germana, Szibiel in maghiara) este o localitate la 20 km vest de Sibiu. Biserica Sfanta Treime din Sibiel a fost contruita in anul 1765.

Pictura sa interioară în frescă, a fost lucrată în anii 1774-1775 de către Stan și Iacob Zugravu. Ca și o particularitate a picturii sale se observă motivul Papilor, o temă destul de rară în arta bizantină, ceea ce dovedește că la Sibiel pulsa o viață artistică multiculturală bogată.

[EN] The Trinity Church from Sibiel was built in 1765. The Interior...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii si drumetii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica Sfanta Treime - Sibiel.

Cautati geoascunzisul Biserica Sfanta Treime - Sibiel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.