Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Campurile de lapiezuri
Biserica de lemn Sfantul Nicolae
Cheile Balutei
Pestera Baluta
Poiana Beletina

Comentarii
Caprele de sub capra podului...Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu


Podul lui Dumnezeu este cel mai cunoscut pod natural din tara, unicul pasaj rutier natural la nivel national. Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Este cel mai mare pod natural al tarii, si al doilea la nivel european.

Podul natural Ponoarele este o arcada naturala ce s-a format in urma prabusirii tavanului unei pesteri, avand 25 m lungime, 8 m latime, si care se ridica la o inaltime de 14 m fata de fundul viroagei peste care arcuieste. Langa pod se adanceste o dolina aproape circulara, in al carei perete se observa vechea intrare a pesterii, ramasa izolata in urma prabusirii tavanului,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Podul lui Dumnezeu.

Cautati geoascunzisul Podul lui Dumnezeu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.