Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu


Podul lui Dumnezeu este cel mai cunoscut pod natural din tara, unicul pasaj rutier natural la nivel national. Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Este cel mai mare pod natural al tarii, si al doilea la nivel european.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Toaleta suspendata
Toaleta suspendata
Pe pod
Pe pod
Lacul Zatonul Mic
Lacul Zatonul Mic
Pestera Ponoarele
Pestera Ponoarele
Soseaua de peste pod
Soseaua de peste pod
Podul lui Dumnezeu
Podul lui Dumnezeu
La baza podului
La baza podului
Pestera Ponoarele
Pestera Ponoarele
Intrarea pesterii
Intrarea pesterii
Sorbul/Ponorul Gaura Iepurelui
Sorbul/Ponorul Gaura Iepurelui
Jurnalul
Jurnalul
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Podul lui Dumnezeu.

Cautati geoascunzisul Podul lui Dumnezeu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Caprele de sub capra podului

    Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.