Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Parcul Petofi Sandor Sibiu
Turnul Olarilor Sibiu
Biserica catolica Sibiu
Sibiu
Pod nou peste Cibin

Comentarii
Sibiu...
Asteptand momentul potrivit...Johanniskirche - Sibiu

Johanniskirche - Sibiu


Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu. Biserica este evanghelica, de confesiune augustana (luterana) construita in anul 1912.

A fost ridicată pe locul unei biserici mai vechi, datând din perioada 1881-1883 și care fusese demolată ca urmare a faptului că prezenta pericol de prăbușire. Lânga ea a fost construit un orfelinat evanghelic, în care astăzi funcționează Centrul Cultural "Fr. Teutsch". In curtea bisericii se mai păstrează o parte din zidul ce forma a treia...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Johanniskirche - Sibiu.

Cautati geoascunzisul Johanniskirche - Sibiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.