Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Babele de sub Varful Piatra Mare

Babele de sub Varful Piatra Mare


Varful Piatra Mare are deja o geocutie. In textul de prezentare al geoobiectivului (incluzand si fotografiile atasate) se gasesc informatii despre refugiul aflat sub varf, despre izvorul din apropiere, ca si despre cele doua babe.

Pentru a ajunge la ele nu trebuie decat sa coboram de pe varf, spre sud, pana la marginea padurii din dreapta, cca 100 m, si vom vedea cele doua babe, strans lipite una de alta, iar alaturi, micul refugiu din leaturi de lemn, inca util in caz de nevoie. La 50 m, spre est, pe aceeasi curba de nivel, langa un palc de molizi, se afla un mic izvor, iarasi, util in caz de nevoie....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Babele de sub Varful Piatra Mare.

Cautati geoascunzisul Babele de sub Varful Piatra Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Varful Piatra Mare
Belvedere la valcel
Piatra Scrisa
Coada Pietrei Mari
Sura de Piatra

Comentarii
Pixel
Ciuperci de piatra cu refugiu...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.