Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Padurea Hoia
Bine ai venit in Cluj-Napoca Floresti
Parcul Colina
Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu
Cetatea Fetei Floresti

Comentarii
Cheile Baciului...
Re: BFG No. 18 - Cheile Baciului...
Re: BFG No. 18 - Cheile Baciului...Cheile Baciului

Cheile Baciului


Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure).

Un mic lac natural, nu prea adanc, se afla in amonte de Cheile Baciului, la marginea padurii. Cateva izvoare cu debit mare si apa potabila izvorasc la marginea de nord a padurii, in Valea Lunga. Se poate ajunge pe un drum care se desprinde din DN1F din comuna Baciu, sau venind de la Taietura Turcului, pe creasta, prin padurea Hoia. Sursa: Wiki ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Baciului.

Cautati geoascunzisul Cheile Baciului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.