Balta Seaca - Movila Miresii - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Movila Miresii, judetul Braila

Balta Seaca - Movila Miresii

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Balta Seaca - Movila Miresii:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Balta Seaca - Movila Miresii.

Cautati geoascunzisul Balta Seaca - Movila Miresii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Balta Albina la 22.5 km - * Castelul de apa la 27.2 km - Castelul de apa - Strada Gradinii Publice, Gradina Mare, Braila. * Lacul Lozova la 27.51 km - * Lacul Visani la 31.29 km - * Locul fosilifer Tirighina Barbosi la 33.12 km - * Lacul Catusa la 34.89 km - * Dunele de nisip la 36.84 km - * Templul societatii meseriasilor la 39.18 km - Singura sinagoga din Galati care a supravietuit vicisitudinilor timpului, cladirea dateaza din 1896, si a fost construita de Societatea Meseriasilor. * Lacul Vanatori la 39.68 km - * Balta Puiesti la 40.14 km -
- Judetul Braila

Obiective turistice vecine


Malul Dunarii langa IC Bratianu
Malul Dunarii langa IC Bratianu
In drum spre muntii Macin, am traversat Dunarea cu bacul intre Galati si comuna IC Bratianu.
Cazemata de pe Dealul Bugeac
Cazemata de pe Dealul Bugeac
Dealurile Bugeacului reprezinta prelungirile extrem-nordice ale Muntilor Macin, relativ departate, izolate si mult mai joase decat corpul principal al acestor munti, de care sunt legate prin Pasul Garvan (58 m).
Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta
Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta
Pe DN 22E, ce pleaca din satul I.
Termele romane
Termele romane
Termele romane se afla la aprox.
Macin
Macin
Muntilor Macin sunt alcatuiti in special din granit, si sunt cei mai batrani din Europa.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.