Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sumuleu Ciuc

Sumuleu Ciuc


Loc de pelerinaj al secuilor, al ceangailor din Moldova si al romano-catolicilor in general, Sumuleu Ciuc este un cartier al orasului Miercurea Ciuc, in partea de nord-est a acestuia.

Se situeaza la 3 km de centrul orasului, pe malul paraului Sumuleu. Inainte sa pornim in cautarea geocutiei, merita sa vizitam biserica baroca N46° 22.709' E25° 49.503', dupa care sa ne potolim setea cu apa minerala din apropiere, N46° 22.667' E25° 49.724'. Urcam apoi pe Drumul Crucii, N46° 22.704' E25° 49.773', fiecare dintre cele 14 statii fiind...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri interesante

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sumuleu Ciuc.

Cautati geoascunzisul Sumuleu Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Capela Salvator Sumuleu
Baia Calugarilor
Cioboteni
Baile Arinul Rotund
Teiul de 500 de ani din Leliceni

Comentarii
Pixel
Sumuleul asediat de lacramioare...
Sumuleu Ciuc...
Lost World GeoKret...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.