Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sumuleu Ciuc

Sumuleu Ciuc


Loc de pelerinaj al secuilor, al ceangailor din Moldova si al romano-catolicilor in general, Sumuleu Ciuc este un cartier al orasului Miercurea Ciuc, in partea de nord-est a acestuia.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Drumul Crucii
Drumul Crucii
Capela
Capela
Saua Sumuleu
Saua Sumuleu
Turn
Turn
Turnul
Turnul
Lacramioare - Convallaria majalis
Lacramioare - Convallaria majalis
Jurnalul
Jurnalul
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sumuleu Ciuc.

Cautati geoascunzisul Sumuleu Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Sumuleul asediat de lacramioare - Am facut un circuit pe Sumulee la o saptamana dupa pelerinajul de Rusaliile catolice, gasindu-le destul de curate, avand in vedere imensa populatie care a poposit atunci pe pantele lor...

  • Sumuleu Ciuc - Am găsit geocutia într-o stare critică...

  • Lost World GeoKret - Am scos din cutie cartita calatoare Bardocz1 si am pus inauntru Lost World GeoKret...

  • Capac crapat - Am gasit cutia dumunica, este intr-o stare buna capacul fiind putin crapat, am inpachetat-o bine intr-o punga pentru a nu patrunde apa...

  • Pornind din vale - Am luat-o pe calea directa...

  • Urcus frumos - Un urcus foarte frumos pentru o dupa amiaza...

  • Multumim frumos - Desi am urcat seara tarziu, a fost minunat...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.