Balta Cismasu Harman - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Bod, judetul Brasov

Balta Cismasu Harman

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Balta Cismasu Harman:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Balta Cismasu Harman.

Cautati geoascunzisul Balta Cismasu Harman si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Mlastina Harman la 4.47 km - * Biserica fortificata saseasca la 4.83 km - Biserica-cetate din Harman a fost construita in stil romanic in secolul al XII-lea. * Printre pini la 5.76 km - * Dealul Lempes la 5.76 km - * Cetatea Feldioara la 8.63 km - * Lacul Ilieni la 9.57 km - * Lacurile Rotbav la 11.59 km - Situate langa localitatea Rotbav, aceste lacuri piscicole sunt formate din 4 lacuri ce se intind pe 42 ha. * Biserica fortificata la 12.51 km - Biserica-cetate din Rotbav isi afla inceputurile pe la 1250, cand locuitorii au inceput construirea unei basilici romanice. * Panorama Sfantu Gheorghe la 12.94 km - * Dealul Melcilor la 13.2 km - * Cetatea Brasov la 13.46 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Brasov

Obiective turistice vecine


Ariusd
Ariusd
Ariusd este situata pe malul drept al raului Olt, in partea vestica a judetului Covasna, la limita cu judetul Brasov, pe valea paraului Ariusd.
Petersberg
Petersberg
Petersberg, sau ruinele cetatii de pe dealul Lempes, Sanpetru.
Ilieni
Ilieni la 8.86 km. Ilieni se afla situata pe valea paraului Ilieni ce izvoraste din Muntii Baraolt, pe malul drept al raului Olt, la o altitudine de 530 m si este strabatuta de DJ 112, Sfantu Gheorghe-Brasov.
Monumentul studentilor eroi sasi
Monumentul studentilor eroi sasi
Monumentul studentilor eroi sasi a fost construit in 1912-1913, si este amplasat la marginea sud-vest a localitatii Feldioara.
Podul vechi de piatra Sancraiu
Podul vechi de piatra Sancraiu la 9.79 km
GR0233 Podul vechi de piatra Sancraiu

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.