Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica romano-catolica - Reghin - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Biserica romano-catolica - Reghin, atractii turistice

Biserica romano-catolica - Reghin..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turnul bisericii Intrarea bisericii Interiorul bisericii 1061 1062. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica romano-catolica Reghin! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica romano-catolica - Reghin si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Reghin, se afla la 0,6 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Reghin: 4
Cazare

Cazare Reghin (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Reghin, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 21,81 km distanta: Ruinele cetatii Vityal - Muntii Gurghiului (15 poze).
14714775591100
14714775601101
14714775611102
14714775621103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica romano-catolica Reghin?
Stejarul singuratic - Reghin. La 1,5 km. Stejarul secular a fost plantat in 1849, in memoria revolutiei din 1848. (obiectiv interesant cu geocutie)
Castelul Huszar - Apalina. La 2,6 km. Castelul avea 32 de camere, fantana eclectica in curte, fereastra istorizanta in casa scarii, tavan pictat si casetat in sala mare de la etaj. (atractie turistica si geocutie)
Biserica de lemn Petelea. La 5,3 km. Biserica ortodoxa din Petelea, construita din lemn, cu picturi pe panza executate de zugravul Mare din Reghin, a fost construita la 1832 pe locul altei biserici din lemn ridicata la 1750 si vanduta la Oarba de Mures. (geoobiectiv cu geocutie)
Baile Sarate Jabenita. La 7 km. Accesul se face pe soseaua catre Lapusna, la 5 km de Reghin, spre Jabenita, prin comuna Solovastru.
Cetatuia Ideciu de Jos. La 7,1 km. Baile sarate de la Ideciu. La 7,2 km. Lacul Voivodeni. La 8,1 km. Padurea Mociar. La 9,7 km. Padurea Mociar, dinspre Beica de Sus - M-am apropiat de ascunzis dinspre Beica de Sus. Castelul Kemeny Brancovenesti. La 10,8 km. Parcul dendrologic Brancovenesti. La 11,1 km. Biserica de lemn Sacalu de Padure. La 12,3 km. Biserica se afla pe lista monumentelor istorice.
Gornesti. La 12,5 km. Parcul dendrologic Gurghiu. La 12,8 km. Este atestata documentar inca din anul 1248. Parcul dendrologic Gurghiu - E
Lacul Toldal. La 13 km. Poiana cu narcise Gurghiu. La 13,2 km. Lacul Lebedelor Faragau. La 13,3 km. Denumirea Lacul Lebedelor a fost data de catre noi, deoarece pe lacul de langa Faragau pot fi vazute lebede. (geoascunzis)
Lacul Bala Paingeni. La 13,5 km. Burgberg Batos. La 13,6 km. Pe dealul Burgberg din apropierea localitatii Batos pot fi vazute santurile unei vechi fortificatii.
Laleaua pestrita de la Valenii de Mures. La 14,5 km. Zona din apropierea paraului Agris este una cu umiditate ridicata in perioada ianuarie-mai si septembrie-decembrie.
Padureni. La 14,9 km. Glodeni. La 15,1 km. Lacul Dumbravioara. La 15,4 km. Baltile Uila. La 16,1 km. Din drumul care duce din Batos spre Uila, aproximativ la jumatatea distantei, se desprinde din sosea un drumulet, spre stanga, care duce spre o cladire.
La Gloduri Vulcanii noroiosi de langa Monor. La 18,6 km. Vulcanii noroiosi de la Gloduri, comuna Monor sunt o rezervatie geologica pe o suprafata de 2 hectare.
Biserica catolica Ernei. La 19,2 km. Cautand nuci sub salcam - Era mult mai greu sa scot geocutia din ascunzis, fara sa fiu remarcat, decat sa gasesc ascunzisul. Caluseri. La 19,2 km. Geocutie in mijlocul gunoiului - Nu a trebuit sa caut mult geocutia. Parcul portilor inchise Ernei. La 19,4 km. Parcul Baron, parcul castelului Balintitt - Ernei.
Sacareni. La 19,5 km. Cutiuta roasa de soareci - Biserica reformata din Sacareni este chiar langa drum, astfel incat acest ascunzis este unul de tipul Parcheaza masina si gaseste geocutia. Biserica reformata si clopotnita Ceuasu de Campie. La 20,3 km. Am participat la reascunderea geocutiei - Am pornit intr-o mica excursie de cautat geocutii impreuna cu posesorul geocutiei ascunse langa biserica reformata din Ceauasu de Campie. Casa Cripta Dracula Damieni. La 20,7 km. Prin aceste cuvinte, textul publicitar ne atrage atentia asupra edificiului deosebit.
Casa pian Ceuasu de Campie. La 21,3 km. Intre Ceuasu de Campie si Voiniceni, aproximativ la jumatatea drumului, calatorul atent va putea vedea doua case interesante.
Pavilioane Time Box Calugareni. La 21,3 km. Cele doua pavilioane au fost proiectate de catre Sagi Gergely, construite in anul 2015, si inaugurate in mai 2016.
Cea mai veche poarta secuiasca Calugareni. La 21,4 km. Poarta slabita a fost daramata de o furtuna in anul 1912, dupa care a ajuns in posesia Muzeului de Etnografie prin cumparare.
Biserica catolica Calugareni. La 21,4 km. Turnul bisericii si un cuib de barza - Am admirat cladirea bisericii catolice din Calugareni doar din exterior. Castrul roman Calugareni. La 21,5 km. Castrul a jucat un rol strategic insemnat in apararea partii superioare a Vaii Nirajului.
Eremitu. La 21,8 km. Satele care apartin acestei comunei sunt: Eremitu, Calugareni, Campu Cetati, Damieni si Matrici.
Cetatea Vityal. La 21,8 km. Ruinele cetatii Vityal. Excursie de tabara - Am gasit cutia cu ocazia unei excursii de tabara cu copiii (cca 45 persoane).
Punctul de belvedere Busola Calugareni. La 21,9 km. Cercetarile arheologice de aici au necesitat prezentarea rezultatelor, astfel a fost proiectata o belvedere pentru a facilita intelegerea topografiei sitului.
Piatra Orsovei Ibanesti-Padure. La 22,2 km. Baile Sarate Sangeorgiu de Mures. La 22,6 km. Exista aici un mic bazin amenajat, alimentat de la un izvor natural de suprafata. Inainte de concert - Au trecut aproape 3 ani de cand am prezentat aceasta locatie ca punct de interes.
Biserica unitariana Sabed. La 22,7 km. Biserica unitariana din Sabed, sat apartinand de comuna Ceuasu de Campie, se afla pe un deal la sud-est de localitate.
Lalele si lavanda Marculeni. La 23,1 km. Gasim aici cincisprezece mii de plante si zece tipuri de lalele, recolta avand loc in prima parte a lunii mai.
Biserica evanghelica Posmus. La 23,7 km. Castelul Teleki Posmus. La 24,1 km. Stejarul de balta de 600 de ani Posmus. La 24,2 km. Culmea Terebici. La 24,2 km. Lacul Culpiu. La 24,2 km. Lac de pescuit cu insula - Am participat impreuna cu posesorul geocutiei ascunse langa lacul Culpiu la o mica excursie de cautat geocutii. Padurea de larice Posmus. La 24,3 km. Padurea de larice, de la marginea localitatii Posmus, este o arie naturala protejata, de tip botanic, care se intinde pe o suprafata de 2 hectare.
Lacul din spatele castelului Teleki. La 24,4 km. Mocanita Sovata Campu Cetatii. La 24,5 km. Vagoanele au o lungime cuprinsa intre 11-12 m, o capacitate totala de 90 de locuri. In lastaris - Pe locul ascunzisului a crescut un.
Spatiul expozitional Mini Niraj Campu Cetatii. La 24,6 km. Atractia principala o reprezinta o masa de 10 m2, pe care sunt prezentate machetele obiectivelor turistice mai cunoscute de pe Valea Nirajului Superior.
Sapte Plopi Targu Mures. La 24,7 km. Cei sapte plopi, vizibili de la mare distanta de pe valea Muresului, se ridicau ca niste uriasi protectori ai orasului.
Izvorul de sub Piatra Tare Campu Cetatii. La 24,7 km. Apa izvorului este folosita cu precadere de localnici, dar vin multi si din localitatile vecine.
Lacul Budurleni. La 25 km. Izvor Poiana Iod Muntii Gurghiu. La 25,4 km.

Biserica romano-catolica Reghin in limba maghiara - magyarul: Római-katolikus templom Szászrégen

Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica romano-catolica
  • Localizare pozitie pe harta Reghin
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

    Ai ajuns in Reghin si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica romano-catolica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

    Obiective ascunse din apropiere

    Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3501 geoobiective turistice.

    [ Sus ↑ ]
    Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.