Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Camera Patrata - Muntii Ceahlau

Camera Patrata - Muntii Ceahlau


Camera Patrata se afla in Muntii Ceahlau, in apropierea potecii marcate cu banda albastra, in grupul stancos numit Detunatele. Legenda spune ca Detunatele au aparut ca urmare a unui traznet, care a lovit stanca si a despicat-o. Aceste formatiuni stancoase se explica insa prin marile variatii climatice. In fata Camerei Patrate se afla o prabusire impresionanta de blocuri de stanca, pe care va trebui sa urcam, daca vrem sa vizitam cavitatea.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Stanca despicata
Stanca despicata
Camera Patrata 1
Camera Patrata 1
Camera Patrata 2
Camera Patrata 2
Interiorul cavitatii
Interiorul cavitatii
Privire din interior
Privire din interior
In fata cavitatii
In fata cavitatii
Blocuri de stanca prabusite
Blocuri de stanca prabusite
Pentru bacauani!
Pentru bacauani!
Legenda
Legenda
Accesul
Accesul
Ultima insemnare
Ultima insemnare
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Camera Patrata - Muntii Ceahlau.

Cautati geoascunzisul Camera Patrata - Muntii Ceahlau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • De ziua Unirii ( cele mici)

    Desi am cautat-o de ziua Marii Uniri (1 dec 2016), ceata si aparatul au fost impotriva...
  • Camera Patrata

    Usor de gasit :) La vedere ;) Privelistea superba...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.