Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica ortodoxa veche Recea
Biserica ortodoxa noua Recea
Avenul Licas
Piatra Cupas
Piatra Bardos

Comentarii
Varful Pietrei Vitos, ca si cutia de pe el, in ceata...Varful Vitos

Varful Vitos


Despre Piatra Vitos trebuie spus ca este unul dintre reperele majore - macar din punct de vedere peisagistic - al Muntilor Hasmas, dar aflat cam la periferia lor (strict geografic vorbind) si putin excentric fata de traseele ... uzuale din acesti munti.

Exista, teoretic in mare parte, un traseu marcat cu banda albastra ce parcurge culmea - ca o sira a spinarii lor - muntilor Hasmasului Nordic (numiti si ai Suhardului), din Pasul Pangarati (granita cu Hasmasul Sudic) pana in Pasul Pintic (granita cu Ceahlaul).

De undeva, de la mijlocul sau (saua dintre muntii Fighes si Faragau), se desprinde o poteca marcata tot...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Vitos.

Cautati geoascunzisul Varful Vitos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.