Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Harghita Madaras

Varful Harghita Madaras


Harghita Madaras este una dintre cele mai populara partie de schi din Transilvania. Muntele Harghita este cea mai lunga ši cea mai tanara parte a lantului neoeruptiv din Carpatii Orientali, varful cel mai inalt fiind Varful Madaras (1801 m). Partea centrala, asa-numita Harghita Centrala separa Secuimea, mai precis Scaunul Ciucului ši Scaunul Odorheiului. Varful acestora este muntele Harghita Madaras, muntele sfant a secuilor.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Panorama virtuala
Panorama virtuala
Apus de soare
Apus de soare
Intalnire neasteptata
Intalnire neasteptata
Primii gasitori
Primii gasitori
Cutia veche
Cutia veche
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Harghita Madaras.

Cautati geoascunzisul Varful Harghita Madaras si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Am gasit cutia veche

  Cutia veche, cea ascunsa de Dianthus, exista in continuare...
 • Pe platou

  O tura de platou pe varful Madaras ce nu implica un efort prea mare...
 • Apus de soare pe varf si o intalnire neasteptata

  Excursia pe varful Harghita Madaras nu a fost una programata...
 • Revenire cu revitalizare

  Am revenit pe Varful Madaras, bucurandu-ne de o vreme de exceptie...
 • Fara coordonatele ascunzisului

  Am ajuns pe varf venind de la Cetatea Racu, dupa ce am trecut pe la Piatra Tabulata, plecati fiind din Siculeni; continuarea via Mlastina Seche, Cascada Paraului Saritor si intoarcerea la Siculeni trecand pe la Capela de pe Muntele Bogat...
 • Superb loc

  Deja iarna a sosit aici, brazii erau acoperiti de zapada...
 • Varful Harghita Madaras

  Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase...
 • Harghita Madaras

  Am gasit geocutia in data de 28 august 2010...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.