Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Barajul de la Zetea
Cascada Varsag
Varsag
Sicasau
Sfinxul de_la Izvoare

Comentarii
Piramida din Apa...
Re: Lacul de acumulare Sub Cetate...
Re: Lacul de acumulare Sub Cetate...Lacul de acumulare Sub Cetate

Lacul de acumulare Sub Cetate


Lacul de acumulare Sub Cetate este singurul lac artificial al râului Târnava Mare. Lacul de acumulare a fost construit între anii 1976-1992, cu scopul de-a folosi cât mai eficient și mai variat cursurile de apă de suprafață: asigurarea apei potabile și apei industriale pentru orașele Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Sighișoara, Mediaș, prevenirea inundațiilor și producție de energie electrică.

Geoascunzis fara geocutie

75% din apa lacului de acumulare este păstrată ca rezervă pentru a se putea menține debitul apei râului Târnava Mare în perioadele secetoase. Capacitatea lacului de acumulare este de aproximativ 50 milioane m3. Cantitatea de beton folosit în timpul lucrărilor a fost de cca. 70000 m3. Lacul are următoarele dimensiuni:...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul de acumulare Sub Cetate.

Cautati geoascunzisul Lacul de acumulare Sub Cetate si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.