Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cindrel

Cindrel

Comoara Nr. 4

Aflati in partea nord-estica a muntilor dintre Olt, Jiu si Strei, muntii Cindrel (alt. max. vf. Cindrel, 2244 m) sunt usor accesibili, neavind stancarii si abrupturi deosebite. Culmea principala (35 km), golasa, ofera insa spre Riul Sadului si Cibin versanti impaduriti.

In apropierea virfului Cindrel se adapostesc pitorestile iezere ale Cindrelului. Acest masiv este vestit si prin statiunea Paltinis (1450 m), dotata cu hoteluri, vile si cabane, cat si cu partii excelente de schi (teleferic, teleschi). ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii si drumetii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cindrel.

Cautati geoascunzisul Cindrel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Varful Rozdesti
Cascada Cataractele Lotrului
Varful Oncesti
Lacul Oasa
Lacul Vidra

Comentarii
Pixel
Re: Cindrel...
Bomboane si alte alimente...
Re: Cindrel...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.