Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Saua Paltinului
Saua Doamnei
Poarta potecii Valea Balea
Saua Laitel
Cascada Balea

Comentarii
Re: Lacul Balea...
Re: Lacul Balea...Lacul Balea

Lacul Balea


Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilor Fagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Rezervatia include cel mai mare lac glaciar al M. Fagaras - Lacul Balea, altitudine 2034 m, suprafata 46508 m2, adancime 11,35 m. Din cele 140 specii de plante protejate remarcam raritatile floristice: floarea de colt, bulbucii, vartejul pamantului. Rezervatia Balea gazduieste capra neagra declarata monument al naturii din 1993.

Data: 29.06.2009
Tip ascunzis: Geocutia traditionala ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Balea.

Cautati geoascunzisul Lacul Balea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.