Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lunca de Sus

Lunca de Sus


Cetatea Bufnitei - Lunca de Sus

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Pod
Pod
Valea Ugra
Valea Ugra
Lunca de Sus
Lunca de Sus
Valea Garbea
Valea Garbea
Intrare in buncar
Intrare in buncar
Inauntru
Inauntru
Coridor
Coridor
Dupa piatra
Dupa piatra
Cetatea Bufnitei
Cetatea Bufnitei
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lunca de Sus.

Cautati geoascunzisul Lunca de Sus si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Cetatea Bufnitei - Cu ocazia zilei femeilor am vizitat inca o data Cetatea Bufnitei, care este un loc plin de istorie...

  • Buncarul Cetatea Bufnitei din Valea Garbei - Pentru găsirea geocutiei este necesară privirea cu atenție a fotografiei ascunzișului...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.