Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Nemira Mica

Varful Nemira Mica


Varful Nemira Mica este poate cea mai frumoasa zona a muntilor Nemira. De pe micul platou care se afla pe varf avem o vizibilitate completa, in tur de orizont.

Varful Nemira Mare, lacul Poiana Uzului, Plaiul Ciungetului, vaile Ciunget, Dofteana si Slanic, varful Sandru Mare, valea Apa Rosie....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Punctul de belvedere
Punctul de belvedere
Nemira Mare
Nemira Mare
Jurnalul
Jurnalul
Locatia
Locatia
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Nemira Mica.

Cautati geoascunzisul Varful Nemira Mica si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Varful Nemira Mica

    Sunt al treilea an consecutiv pe varf si nu pot trece resemnat pe langa felul cum inteleg unii turisti sa-si marcheze trecerea...
  • Cutia de pe cel mai frumos varf al Nemirei

    Indiciul e suficient pentru descoperirea cutiei, asta neinsemnand ca satisfactia gasirii ei este diminuata in vreun fel; efortul necesar urcarii pe varf este astfel rasplatit de acest cadou, ce e, insa, ca cireasa pe tortul ce inseamna impresionantele panorame descoperite de pe varf, dar si varietatea florilor deprimprejur...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.