Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Nemira Mica

Varful Nemira Mica


Varful Nemira Mica este poate cea mai frumoasa zona a muntilor Nemira. De pe micul platou care se afla pe varf avem o vizibilitate completa, in tur de orizont.

Varful Nemira Mare, lacul Poiana Uzului, Plaiul Ciungetului, vaile Ciunget, Dofteana si Slanic, varful Sandru Mare, valea Apa Rosie....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Nemira Mica.

Cautati geoascunzisul Varful Nemira Mica si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Ciuperca de piatra Nemira Mica
Saua Nemirei
Saua Sandrului
Varful Nemira Mare
Baltile Nemirei

Comentarii
Pixel
Varful Nemira Mica...
Cutia de pe cel mai frumos varf al Nemirei...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.