Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baltile Nemirei
Saua Nemirei
Ciuperca de piatra Nemira Mica
Varful Nemira Mica
Saua Sandrului

Comentarii
Inca un 10!...
Varful Nemira Mare...Varful Nemira Mare

Varful Nemira Mare


Avand 1649 m, Nemira Mare este cel mai inalt varf din muntii cu acelasi nume. Este permanent in bataia vanturilor, cel mai rece fiind numit, conform traditiei, chiar Nemira. Cu cateva zeci de ani in urma pe varf exista o statie meteorologica automata a carei utilitate era legata de monitorizarea circulatiei maselor de aer.

Desigur, varful este obiectivul principal al drumetilor ce se angajeaza sa strabata creasta principala a Nemirei; cu toate acestea traseul marcat aferent crestei ocoleste varful pe sub versantul sau vestic, dar ascensiunea varfului este facila, consumand cca 10-15 minute.

Pe varf se poate ajunge in cadrul unui traseu in circuit de o zi cu plecare din valea Barzautei,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Nemira Mare.

Cautati geoascunzisul Varful Nemira Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.