Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Bordenii Mari (Scorteni), judetul Prahova

Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii

Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii

Dincolo de Ploiesti, unde incep dealurile, gasesti o vale impadurita, sapata de torente care coboara dinspre miazanoapte...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii:

Paznicul
Paznicul
Dealurile de bicicleta
Dealurile de bicicleta

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii.

Cautati geoascunzisul Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Brebu la 11.89 km - * Lacul Lipanesti la 12.87 km - * Lacul Paulesti la 13.74 km - * Muntele de sare Slanic Prahova la 14.31 km - * Lacul Pleasa la 17.43 km - * Lacul Paltinu la 18.58 km - * Rapa Rosie Maneciu la 25.45 km - * Lacul Maneciu la 26.39 km - * Rezervatia de zimbri Neagra la 29.12 km - Rezervatia de zimbri Neagra, infiintata in 1981, se afla la est de satul Bucsani. * Lacul Comisani la 34.53 km - * Rezervatia Plaiul Hotilor la 34.91 km -
- Judetul Prahova

Obiective turistice vecine


Varful Maciuca
Varful Maciuca
Varful marcheaza una dintre extremitatile Muntilor Grohotis, concret, capatul unuia dintre picioarele terminale ale acestor munti impinse inspre Subcarpați.
Varful Paltinet
Varful Paltinet
Muntele Paltinet este in capatul sud-estic al Muntilor Grohotis.
Baiul Mare
Baiul Mare
Baiul Mare, cu cei 1.
Pietrele Rotunde
Pietrele Rotunde
Pe varful dealului care se ridica vest de satul Chiojdu, in apropierea antenei de telecomunicatii, gasim Pietrele Rotunde, care chiar daca nu sunt asa de cunoscute precum Babele din Bucegi, sunt mai spectaculoase decat faimoasele concretiuni de Feleac.
Varful Baiul Mic
Varful Baiul Mic
Baiu Mic (1.
Varful Baiutu
Varful Baiutu
Baiutu (1.
Malu Rosu
Malu Rosu
Un microfenomen geologic determinat de o pornitura de teren si completat de eroziunea ulterioara, ambele fenomene fiind active in continuare.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Efortul a meritat - Am gasit cutita mergand dinspre Bordeienii Mari...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.