Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii

Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii


Dincolo de Ploiesti, unde incep dealurile, gasesti o vale impadurita, sapata de torente care coboara dinspre miazanoapte. Cararile nu sunt putine iar combinatiile de trasee sunt nenumarate, si mai usoare, si combinate si abrupte, poti sa-ti petreci zile in sir explorand.

Data: 17.10.2008
Geoobiectiv cu geocutie

Dificultate: 1.5 / 5
Teren: 3.5 / 5

Dealuri pentru biciclete - Cocorastii Mislii

Punct de plecare: Cocorastii Mislii
N 45° 04.951 E 025° 55.805
Dinspre Ploiesti, o iei pe drumul de Slanic, dar cand acesta face dreapta, o tii inainte....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii.

Cautati geoascunzisul Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Lacul Brebu
Lacul Lipanesti
Lacul Paulesti
Lacul Pleasa
Lacul Paltinu

Comentarii
Pixel
Re: Dealurile biciclistilor: Cocorastii Mislii...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.