Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
La Lanturi Zaganu
Podul de Arama
La Rascruce - Muntii Ciucas
Poiana suspendata pe Paraul Sterp
Cheile Paraului Alb

Comentarii
Gropsoara mai inalta...
Varf cu vedere...Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas

Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas


Gropsoarele este al doilea varf, ca altitudine - 1.883 m -, al Muntilor Ciucas, formand impreuna cu Varful Zaganu - 1.817 m - o creasta aparte a Masivului Ciucas.

Pe Gropsoarele se ajunge de la Cabana Muntele Rosu pe trriunghi rosu pana in saua La Rascruce (geocutie), iar de aici cruce rosie, sau de la Cabana Ciucas (banda rosie pana in Saua Chirusca, apoi cruce rosie), dar si din Cheia, Poiana Stanei sau Vama Buzaului. Varful ofera o lata paleta (360 de grade) de belvederi....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas.

Cautati geoascunzisul Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.