Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas

Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas


Gropsoarele este al doilea varf, ca altitudine - 1.883 m -, al Muntilor Ciucas, formand impreuna cu Varful Zaganu - 1.817 m - o creasta aparte a Masivului Ciucas.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Culmea Gropsoarele
Culmea Gropsoarele
Rhododendron
Rhododendron
Inca un pic
Inca un pic
Jos Muntele Rosu
Jos Muntele Rosu
Culmea Gropsoarele
Culmea Gropsoarele
Culmea Zaganu
Culmea Zaganu
Spre vf. Gropsoarele (ultimul spre dreapta)
Spre vf. Gropsoarele (ultimul spre dreapta)
Gropsoarele
Gropsoarele
Jurnal
Jurnal
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas.

Cautati geoascunzisul Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Gropsoara mai inalta

    Ciucas-Relaxare de la munte...
  • Varf cu vedere

    Tura din septembrie s-a nimerit sa fie intr-o sambata frumoasa, dupa prima fulguiala din an...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.