Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Geamana Tarcaului
Prevarful Ciudomir
Pasul Hanu
Varful Ciudomir
Varful Biliboc

ComentariiVarful Grindusu - Muntii Tarcaului

Varful Grindusu - Muntii Tarcaului


Grindusul, cu cei 1.664 m ai sai, este cel mai inalt din Muntii Tarcaului, dar si din Muntii Trotusului, numindu-i astfel pe toți cei din care isi trage apele Trotusul.

Dintre culmile tentaculare ale Muntilor Tarcaului, cea pe care se afla Grindusul, numit„ Grindusu-Ciudomiru, este cea mai impresionant„, prin uniformitatea altitudinala, de la un cap la altul, doar in cateva sei - nu foarte joase - inaltimea scazand sub 1.600 m. Denumirea care nu e doar a varfului in cauza, ci a inca vreo doua de pe culmea sa, precum si a unui parau ce nu izvoraste...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Grindusu - Muntii Tarcaului.

Cautati geoascunzisul Varful Grindusu - Muntii Tarcaului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.