Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Pietrele Doamnei
Cheile Zugreni
Stratele cu Aptycus Pojorata
Pietrosu Bistritei
Lacul Iezer Obcina Feresdeului

ComentariiCheile Moara Dracului - Muntii Rarau

Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau


Cheile Moara Dracului sunt scurte, au o lungime de doar 60-70 m. Povestea lor este impresionanta datorita morfologiei masivului Rarau din care fac parte. Sunt martori importanti ai trecutului geologic, cand, in prima perioada din era mezozoica-triasic, intreg masivul Rarau sufera diferite procese morfologice.

Intrarea in chei, in avalul paraului care il modeleaza, este domoala, cu o latime de 5 m si inaltimi reduse, traseul cuprinde 2/3 din lungimea totala a cheilor. Peretii sunt intens afectati de fisuri, in special la intrarea in chei si in sectorul terminal. Unele dintre fisuri au latimi de 10-15 m si incep de la peste 50 m si se continua neintrerupt pana la baza.

Spectacolul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau.

Cautati geoascunzisul Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.