Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Baia Calugarilor

Baia Calugarilor


Pe locul unde are loc pelerinajul de sambata de Rusalii la care participa sute de mii de unguri catolici, in Sumuleu-Ciuc, pe teritoriul din spatele catedralei si manastirii se afla mai multe izvoare de ape minerale. Aici s-a construit o gradina pentru pelerini cu ajutorul voluntarilor.

Gradina a fost construita in primul rand pentru pelerini si contine mai multe bai construite in stil popular. La locul pelerinajului s-a construit o baie oglinda inchisa, bai pentru picioare, constructii din salcie, poteci, garduri, porti, ornamentate cu semne sacre si picturi reprezentand Sfanta Fecioara si Sfantul Francisc.

[EN] Monks Bath

On Sumuleu-Ciuc,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baia Calugarilor.

Cautati geoascunzisul Baia Calugarilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Capela Salvator Sumuleu
Cioboteni
Sumuleu Ciuc
Casa de studii a piaristilor Miercurea Ciuc
Gradina Micurin

Comentarii
Pixel
Baia Calugarilor...
Cutie noua la Baia Calugarilor...
Nici o problema...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.