Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Coada Pietrei Mari

Coada Pietrei Mari


Putem ajunge pe Coada Pietrei Mari pornind din valea Garcinului pe traseul turistic marcat cu triunghi albastru. Pana la punctul de intrare in traseu, care se afla la 14 km de Sacele, pe drumul forestier ce leaga Sacele de Azuga, putem ajunge si cu masina.

Urcand prin padure, in aproximativ 20 de minute vom ajunge in Poiana Stanei din Pietricica. De aici urmeaza un urcus relativ abrupt, dar nu foarte lung. La un moment dat vom ajunge la un izvor, langa care a fost vopsit simbolul chimic al apei, H2O. Deasupra noastra se ridica Coada Pietrei Mari. Aici putem sa parasim linistit poteca marcata. Dupa cateva minute de urcus prin padure vom ajunge la baza stancii, unde se afla si ascunzisul nostru. Vara atentie la cainii stanei Galbeaza din apropiere....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Coada Pietrei Mari
Coada Pietrei Mari
Muntii Postavaru
Muntii Postavaru
Predeal
Predeal
Langa Coada Pietrei Mari
Langa Coada Pietrei Mari
Stana Galbeaza
Stana Galbeaza
Muntii Bucegi
Muntii Bucegi
Stancarii
Stancarii
De pe stanca
De pe stanca
Iarna
Iarna
Jurnal ... dulce!
Jurnal ... dulce!
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Coada Pietrei Mari.

Cautati geoascunzisul Coada Pietrei Mari si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Dulce ca mierea e... cutia patriei

    Titlul comentariului aminteste, poate, unora, pe cel al unui celebru roman al anilor 1970 al lui Petru Popescu, Dulce ca mierea e glontul patriei...
  • Trecatoarea... bat-o vina!

    Eram in stare să mă urc și pe stâncă, numai să gasesc trecătoarea! Când să abandonez...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.