Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Scrisa
Babele de sub varful Piatra Mare
Varful Piatra Mare
Belvedere la valcel
Sura de Piatra

Comentarii
Dulce ca mierea e... cutia patriei...
Trecatoarea... bat-o vina!...Coada Pietrei Mari

Coada Pietrei Mari


Putem ajunge pe Coada Pietrei Mari pornind din valea Garcinului pe traseul turistic marcat cu triunghi albastru. Pana la punctul de intrare in traseu, care se afla la 14 km de Sacele, pe drumul forestier ce leaga Sacele de Azuga, putem ajunge si cu masina.

Urcand prin padure, in aproximativ 20 de minute vom ajunge in Poiana Stanei din Pietricica. De aici urmeaza un urcus relativ abrupt, dar nu foarte lung. La un moment dat vom ajunge la un izvor, langa care a fost vopsit simbolul chimic al apei, H2O. Deasupra noastra se ridica Coada Pietrei Mari. Aici putem sa parasim linistit poteca marcata. Dupa cateva minute de urcus...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Coada Pietrei Mari.

Cautati geoascunzisul Coada Pietrei Mari si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.