Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Negoiu
Saua La Apa Cumpanita
Varful Lespezi
Lacul Caltun
Varful Laitel

Comentarii
Re: Pasul Barcaciului...
Re: Pasul Barcaciului...Pasul Barcaciului

Pasul Barcaciului


Data: 03.04.2005
Tip ascunzis: Geocutie traditionala

[EN] Halfway (roughly) up the path to Barcaciu cottage, a few meters away the (marked) walking path. Start from Poiana Neamtului (N45º38.1804' E24º28.354') cottage/motel which is 14 km away from Avrig - a small city in Sibiu county. If you came by car, there is a parking lot at Poiana Neamtului.

Original content:
1 compass...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pasul Barcaciului.

Cautati geoascunzisul Pasul Barcaciului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.