Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Zascolul Arjanei
Coronini - Bedina
Cascada Vanturatoarea
Cascada din Cheile Tasnei
Moara Dracilor Cheile Tesnei

ComentariiVarful Biliana - Muntii Cernei

Varful Biliana - Muntii Cernei


Este vorba despre un varf putin proeminent prin altitudinea sa (1361 m) si in comparatie cu cea a varfului din preajma (aproape 1500 m), dar mai ales cu forma si constitutia (calcaroasa) a acestuia (Zascolul Arjanei).

De regula Zascolul este tinta celor ce doresc cucerirea Arjanei, varful aflat la nord-vest de Zascol (1513 m), pentru ca e confundat, ca nume, cu Arjana, fiind si mai atragator ca pozitie (pe creasta principala a Muntilor Cernei), ca pitoresc si, pentru multi, pentru adrenalina presupusa de ascensiunea sa dinspre Biliana, ruta cea mai folosita. Asa ca Biliana este o escala...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Biliana - Muntii Cernei.

Cautati geoascunzisul Varful Biliana - Muntii Cernei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.