Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Singureni
Lacul Mihailesti
Lacul Facau
Lacul Camineasca
Balta Albele

ComentariiMlastina Neajlovului

Mlastina Neajlovului


Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri. Langa un sat in apropiere de Calugareni raul serpuieste alaturi de o padure. Un loc frumos in natura.

Data: 02.05.2009
Tip ascunzis: Mistery/Puzzle
Dimensiune geocutie: Mica

Este un mic puzzle usor, sa te relaxezi in natura si se rezolva numai la fata locului. Daca nu ai curajul sa urci, gasesti niste indicatii si daca ramai cu picioarele pe pamant. :)

[EN] From the ancient marshes of the Neajlov river little remains. Next to a village near...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Mlastina Neajlovului.

Cautati geoascunzisul Mlastina Neajlovului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.