Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Craterul vulcanic de la Racos

Craterul vulcanic de la Racos


La aproximativ 700 de metri de la renumitele coloane de bazalt de langa Racos, judetul Brasov, in directia nord-vest, pe un drum abordabil si cu masina, putem ajunge la un impresionant crater vulcanic. Exploatare de zgura in trecut, actualmente zona protejata, este un loc ideal pentru amatorii de geologie.

Se pot studia tot felul de zgure, bazalturi, lave intarite, bombe vulcanice, piatra ponce si cenusi. Peisajul deosebit de fantastic e perfect si pentru cei pasionati de fotografie. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri necunoscute

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Craterul vulcanic de la Racos.

Cautati geoascunzisul Craterul vulcanic de la Racos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cariera Brazi
Coloanele de bazalt Racos
Castelul Sukosd-Bethlen Racos
Fortareata lui Mihai
Locul fosilifer Carhaga

Comentarii
Pixel
Re: Craterul vulcanic de la Racos...
Re: Craterul vulcanic de la Racos...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.