Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Manastirea Piatra Scrisa

Manastirea Piatra Scrisa


Loc sfant, icoana cu origine miraculoasa, in Defileul Timisului.

Data amplasarii: 17.08.2012
Locatie noua: 21.03.2013
Tip ascunzis: Geocutie traditionala

Manastirea Piatra Scrisa Hram: Duminica tuturor sfintilor (Prima duminica dupa Rusalii) Adresa: Com. Armenis, jud.Caras-Severin Numarul de vietuitori: 6 (viata de obste) Acces rutier: D.N. 6 Caransebes – Baile Herculane (la 25 km de Caransebes) Acces feroviar: pe ruta Caransebes – Baile Herculane, cu coborare în statia Armenis Posibilitati de cazare: Maxim...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Harti

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Piatra Scrisa.

Cautati geoascunzisul Manastirea Piatra Scrisa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Lacul Trei Ape
Muntii Tarcu
Izvorul Nerei
Ansamblul de mori din Mehadica
Turnul medieval Ruieni

Comentarii
Pixel
Ascunzis aproape drive-in...
Manastirea Piatra Scrisa...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.