Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Coloanele de bazalt Racos
Cariera Brazi
Craterul vulcanic din Racos
Castelul Sukosd-Bethlen Racos
Locul fosilifer Carhaga

ComentariiFortareata lui Mihai

Fortareata lui Mihai


Geocutia Fortareata lui Mihai, de langa Mateias

In cazul in care pornim dinspre Sighisoara, dupa Rupea o luam spre stanga, pe un drum reabilitat care duce pana la Racos. La intersectia spre Mateias N 46° 01.737' E 025° 22.942', trecem calea ferata si imediat o luam la stanga, la prima intersectie N 46° 01.426' E 025° 22.783'. Urmam drumul de pamant, paralel cu raul Olt, care duce spre est. Trecem de niste...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fortareata lui Mihai.

Cautati geoascunzisul Fortareata lui Mihai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.