Turbaria Ruginosu Zagon - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Comandau, judetul Covasna

Turbaria Ruginosu Zagon

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Turbaria Ruginosu Zagon:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turbaria Ruginosu Zagon.

Cautati geoascunzisul Turbaria Ruginosu Zagon si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cascada Valea Zanelor la 7.72 km - Cascada Valea Zanelor - Covasna. * Chiurus la 8.26 km - * Lacul Chiurus la 9.35 km - * Balta Dracului la 9.77 km - Balta Dracului din orasul Covasna este un monument al naturii, ivire naturala de apa minerala si gaz mofetic, martor al activitatilor postvulcanice cu numeroase eruptii in trecut. * Biserica reformata la 12.85 km - * Imeni la 19.5 km - * Biserica catolica la 19.77 km - Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805. * Saua Tisitei la 20.53 km - * Lacul Negru la 21.62 km - * Varful Bulboace la 22.53 km - * Saua Fantanita la 23.37 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Xyz

Obiective turistice vecine


Dealul Din Mijloc
Dealul Din Mijloc
Culmea ce face, morfologic, legatura intre Munceii Intorsurii si Muntii Vrancei si, prin intermediul primillor, realizeaza integrarea culmii principale a celor din urma in cea a Carpatilor, este putin cunoscuta din punct de vedere turistic.
Comandau
Comandau la 3.93 km
GR0582 Comandau
Muntele Laur
Muntele Laur la 4.44 km. GR2617 Muntele Laur Comandau
Vechea cale ferata ingusta Comandau
Vechea cale ferata ingusta Comandau la 5.17 km
GR0261 Vechea cale ferata ingusta Comandau Covasna
Planul inclinat
Planul inclinat
Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.