Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica de lemn Ciumarna
Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului
Biserica reformata Zalau
Biserica catolica Zalau
Biserica reformata din Zimbor

Comentarii
Excursie...
Amenajari inutile si oribile...
Gradina Zmeilor...Gradina Zmeilor

Gradina Zmeilor


Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la numai 9 km sud de orasul Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim o adevarata perla turistica: Gradina Zmeilor.

Ajunsi in localitatea Galgaul Almasului, parasim soseaua in punctul N 47° 11.621' E 023° 18.976'. In scurt timp ajungem la Gradina Zmeilor. Evitati sa urcati pe formatiuni din considerente de protectia naturii si pentru siguranta voastra.

Este un loc bizar, cu stanci uriase, intr-o dezordine extraordinara: ciuperci, turnuri, blocuri, stalpi, pe care localnicii...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Gradina Zmeilor.

Cautati geoascunzisul Gradina Zmeilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.