Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei
Arcada Cheile Tisitei
Tunelul Mare Cheile Tisitei
Varful Tisaru Mare
Cascada Putnei

ComentariiStanca Gurguiata - Muntii Vrancei

Stanca Gurguiata - Muntii Vrancei


Unul dintre muntii Vrancei, relativ accesibil ... privirii dintr-o zona relativ circulata - perimetrul Cheilor Tisitei -, este Coza. Unul dintre contraforturile sale, nordic, are si el o imagine penetranta pentru drumetii care strabat Cheile Tisitei, in partea lor amonte; este numit Gurguiata.

Creasta care leaga Coza de Gurguiata (Stanca Gurguiata) este una dintre cele mai spectaculoase din toti Muntii Vrancei, fiind asemanatoare cu cea a Pietrosului Bistritei sau a Toroioagei din Muntii Maramuresului. Este o veritabila creasta alpina cu tot tacamul: adrenalina si peisaj inconjurator.

Accesul e posibil din Saua Geamana de sub Varful Coza (marcaj banda...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Gurguiata - Muntii Vrancei.

Cautati geoascunzisul Stanca Gurguiata - Muntii Vrancei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.